maanantai 3. toukokuuta 2010

Kiinnostus herännyt. Hyvä Hyvä! - Kuka seuraava "Päivän Eskil"?

Jäsenkirje laitettiin postiin tässä muutama viikko sitten. Kirjeessä kehotettiin jäsenistö heräämään ja huolehtimaan sukutietonsa ja -muisteluksensa kirjaan. Seurauksia kiihotuksesta on jo ollutkin. Hyvä kun mikä!

Yhteydenottoja on ollut jo ihan mukavasti. Sukutietoja on tullut ja kyselyitä, missä muodossa ja millaisina tiedot pitäisi lähettää, on myös. Sukuseuran sivuilla kodassa "myytävät tuotteet" on ohjeita sukutaulun tilaajille. Sieltä löytyy melko yksityiskohtaisia ohjeita sukutietojen keräämisestä ja minulle toimittamisesta. Niitä ohjeita kannattaa noudattaa, vaikka ei nyt tilaisi esipolvitaulua, vaan vain toimittasi omia esipolviaan kirjaan merkittäväksi.

Olkaa nyt aktiivisia, hyvät ihmiset. Iso-iso-vanhempien ja iso-vanhempien valokuvia, kuvia taloista ja tapahtumista mahtuu kirjaan - ja niitä pyritään myös käyttämään. Kuviin tiedot henkilöistä ja kohteista sekä milloin ja kuka kuvan on ottanut. Niin täydellisesti kuin mahdollista on. Tiedot kuvaajasta on kai useimmiten hukassa, mutta ei se estäne kuvan julkaisua.


Eskilin fanisivut Facebookissa
on saanut uutta toimintaa ja uusia faneja. Käykäähän kurkkaamassa ja liittykää Eskilin faniksi. Olen aloittanut "PÄIVÄN ESKIL" -kunniamaininnan jakamisen. Kukahan mahtaa olla seuraava Päivän Eskil? Ehdokkaitakin sopii minulle privaattipostiin laitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti