torstai 18. maaliskuuta 2010

Kirjan kirjoittaja löytyi lähempää kuin olisi luullutkaan

Näin se vain nyt kääntyi, että ulkopuolista kirjan kirjoittajaa ei sitten löytynyt ja vastuuntunto otti yliotteen. Olen lupautunut ottamaan vastuulleni kirjan tekemisen. Kirjan toimituskunta ja hallitus ovat tietysti apunani. Sihteeripalvelut ovat vielä hieman auki, mutta eiköhän sekin asia saada järjestykseen.

Toivon runsaasti materiaalia jäsenistöltä. Onhan tarkoituksena tehdä kirja meistä, joita Piiroina, Piiraisina, Piirosina ja Piiroisina ja lukuisilla muilla nimillä on vuosisadat elänyt ja elää edelleenkin.

Mutta nyt nokka kohti tuulta ja töihin käsiksi. Jäsenkirje on lähdössä, jossa jäsenistöä pyydetään lähettämään kuvia, tarinoita, sukutietoja ja kaikkea muutakin, jota he haluaisivat nähdä kirjassa.

Sukutauluja on luvassa, mutta nyt jäsenien tulisi huolehtia, että oma sukuhaara olisi mahdollisimman pitkälle näihin päiviin asti mukana tiedostoissa. Siksipä tarvitaan aktiivisuutta, jotta tiedot sukutauluihin saadaan, eli lähettäkääpä sukuselvityksiänne minulle!

Valokuvat ovat tietysti tervetulleita, samoin kaikki sellainen tieto, joka liittyy sukumme henkilöihin. Pienetkin muistelunpalaset, jutut, metsästys-, kalastus-, tervanpoltto- yms tarinat ovat hyviä. Myös tarinat tiloista ja niiden vaiheista ovat kiinnostavia. Kunhan saamme tarinan, laittelemme sen kyllä julkaistavaan muotoon.
Nytpä siis pallo on teillä, hyvät sukulaiset. Tarinoita tulemaan! Yhteystiedot alla:

Jorma Piirainen
Mäntytie 26
88900 KUHMO
p. 08 652 0498 ja 0400 280940
jorma.piirainen(ät)office.inet.fi (korvaa "ät" @-merkillä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti