keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Facebook – nyt myös Eskil Piira on siellä




Taannoisessa sukukokouksessa heinäkuun lopulla viriteltiin ajatuksia uusista viestintätavoista ja -kanavista, hienosti sanottuna medioista. Uudet nettisivut ovat ilahduttavalla tavalla saaneet kävijöitä.

Gallerian kuvasivuja on latailtu mukavan tuntuisesti ja uusia jäsenilmoituksia tippuu ilahduttavaan tahtiin. Jäsenmäärä on kuluneen vuoden aikana kasvanut reilut toistakymmentä prosenttia. Kiitos kaikille ja tervetuloa uudet jäsenet! On ollut mukavaa lähetellä kirjeitä uusille jäsenille niin etelään kuin pohjoiseenkin.

Sukukokouksessa väläytettiin myös yhtenä uutena mahdollisuutena omaa Facebook-sivua. Nyt sellainen on sitten avattu! Voitte itse hakeutua kaveriksi sivuille ja itsekin pyrin lähettelemään kaverikutsuja aina esiin tuleville suvun piirissä oleville. Kaverina teillä on mahdollisuus käyttää sivuja vaikka sukulaisuus-tietojen vaihtopyyntöihin, vanhojen valokuvien henkilöiden tunnistukseen yms. Te olette nyt se taho, joka tekee elävän sisällön näille sivuille. Tervetuloa Facebook – maailmaan! Edelleen voimassa ovat tietenkin kotisivut ja tämä minun blogini.

Hyvää syksyn jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti