tiistai 2. helmikuuta 2010

Seminaaripunnerrusta

Sukukirjaseminaariin kutsutut ovat pikkuhiljaa ilmoitelleet itsestään ja tulemisistaan. Alkaa näyttä ihan hyvältä! Lähes kaikki mukaan kutsutut ovat ilmoittaneet tulostaan, joten kirjan aloitus-seremonia saanee arvoisensa puitteet.

Lentiiralaiset (kylä Kuhmon koillisosassa) ovat hommanneet kyläkirjan teossa jo jonkin aikaa tavoitteenaan saada kirja julkaistuksi. Yksi hankkeen aktiiveista on pitkäaikainen tuttavani sukutukija Eija Pesonen. Hänet sain houkuteltua mukaan kertomaan tuoreita kuulumisia ja tuntoja kirjan tekovaiheista. Tilintarkastajanamme toimiva Tenho Piirainen on samassa hankkeessa mukana, joten saamme varmaan tuoretta ja ajankohtaista tietoa kirjan teosta.

Itse olen koonnut seminaaria ja sen osallistujia varten työlistan mietteistä, jotka askarruttavat ainakin minua ja joihin pitäisi saada muidenkin linjauksia. Lista on postitettu osallistujille. Mutta edelleenkin: jos joku tuntee kiinnostusta osallistumiseen, niin eikun viestiä minulle! Osallistuminen voi olla ihan fyysistä paikalla oloa tai kommentointia joko näiden sivujen kautta tai ihan suoraankin.

Kajaanissa Karolineburgin kartanohotellissa reilun puolentoista viikon päästä lauantaina aloitetaan matikkakeitolla puoliltapäivin kirjaseminaarin pitäminen, joten houkutuksia paikalle tulemiselle riittää, vai mitä? Ulkona möyrähtelee lumituisku, joten eiköhän matikankin syvimmät tunteet ala jo liikkua ja sitä myöden myös käydä kalastajan pyydykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti